Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolodames Z&PC Hatto-Heim laten punten liggen in Twello – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 22

Waterpolodames Z&PC Hatto-Heim laten punten liggen in Twello

Zaterdag 21 november speelden de dames van Z&PC Hatto Heim tegen Proteus 1 in Twello. De dames verloren deze wedstrijd met 14-5.

In de eerste periode hadden de Hattemse dames het zwaar. De tegenstander brak vaak door en de opbouw van Hatto-Heim kwam niet op gang. Proteus gooide in deze periode dan al snel 3 ballen in het doel. Femke Bijlsma wist de achterstand iets te verkleinen en maakte de 3-1. Helaas scoorde vlak voor het einde Proteus nog een keer, waardoor het 4-1 kwam te staan. Na een peptalk van coach Johan van Beek gingen de dames gemotiveerd de tweede periode in. In deze periode kwamen de Hattemse dames dan ook op gang. De opbouw ging snel en Suzan Rouwenhorst, Annemieke Samsom en Monica Bosman wisten dan ook te scoren. Halverwege de wedstrijd stond het 7-4 in het voordeel van Proteus.

In de laatste twee perioden kregen de Hattemse dames het toch weer moeilijk met de tegenstander. De dames hadden moeite met verdedigen en ook de opbouw kwam niet meer goed op gang. Er werd nog 1 keer gescoord door Aline Bredewoud, maar daarna vielen er geen doelpunten meer voor Hatto-Heim. Na vier periodes waterpolo stond het scorebord op 14-5.

Doelpuntenmakers: Femke Bijlsma, Suzan Rouwenhorst, Annemieke Samsom, Monica Bosman, Aline Bredewoud (allen 1x)