Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Scheidsrechters gezocht! – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 08

Scheidsrechters gezocht!

Situatie  

Elke  vereniging  is  verplicht  scheidsrechters  aan  te    stellen  in  de  competitie. Voor  elke  scheidsrechter  die  je  levert  kunnen  er  2  teams  worden  ingeschreven. Door  de  groei  van  onze  vereniging zullen  wij  extra scheidsrechters  moeten  gaan  aanstellen. We hebben nu  nog  maar  1  actieve  scheidrechter  binnen  de vereniging.

Kunnen  wij  komend  seizoen  geen  extra    scheidsrechters  leveren,  dan  zullen  er  minder  teams competitie  gaan  spelen!

 

Wat  houd  de  functie  Scheidsrechter  in?  

Een  ‘fulltime’ scheidsrechter  fluit  minimaal 10 dagen  per  competitie. Het  is  mogelijk  om  dit  te  combineren  met een  2e  persoon. Dan fluiten dus 2 personen ieder minimaal 5 dagen,  waarmee    je    samen  de  ‘fulltime’ functie bezet.

Als  scheidsrechter  kan    je  via  het  scheidsrechtersportaal  van    de  KNZB    aangeven    welke  dagen    je beschikbaar  bent,  en    met  welk  team  je  zelf  meespeelt  in    de  competitie. Daarmee  kan  geregeld  worden  dat  je  bijvoorbeeld  een  wedstrijd  fluit in hetzelfde  zwembad als  waar je  zelf  die  dag  een  wedstrijd moet spelen.

 

Vraag  

Wie  is  er  bereid  om  onze  vereniging  te  vertegenwoordigen  als  scheidsrechter?!  En    hiervoor  in  het voorjaar  2016  te  starten met de cursus?    (+/-­‐    5    bijeenkomsten)

Hoe  meer  mensen  zich  aanmelden,  hoe  minder  de  lasten  worden. Minimaal  2  personen  zullen  op  cursus moeten, anders zullen minder teams worden ingeschreven volgend  seizoen.

Graag  ontvangen  wij  een  reactie voor  10  november via pc.zpc.hattoheim@gmail.com  

 

Samen  kunnen  wij  van  onze  vereniging  weer    een  bloeiende  vereniging  maken