Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Dames Z&PC Hatto Heim verliezen thuiswedstrijd – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 10

Dames Z&PC Hatto Heim verliezen thuiswedstrijd

Afgelopen zaterdag 10 oktober speelden de waterpolodames een thuiswedstrijd tegen Thetis 1 uit Bemmel. De dames hebben hard geknokt, maar verloren uiteindelijk met 2-6 van de tegenstander.

In de eerste periode bleek al snel dat de Hattemse dames flink moesten werken tijdens de wedstrijd. Dit zorgde helaas voor een heel aantal man-mindersituaties, maar ook voor wat man-meersituaties. Door beide partijen werden deze kansen niet benut en na het eerste kwart stond er nog 0-0 op het scorebord. Het tweede kwart ging eigenlijk hetzelfde, weer waren er een heel aantal persoonlijke fouten. Helaas viel hier het eerste tegendoelpunt. De tweede periode werd afgesloten met 0-1.

In de derde periode ging het voor Hatto Heim even mis. De dames van Thethis liepen uit tot een 0-3 voorsprong, terwijl de dames van Hattem eigenlijk niet bij het doel van de tegenstander in de buurt kwamen. Dankzij de keeptechnieken van keepster Janna Uyt de Boogaardt werd de voorsprong in deze periode niet verder uitgebreid. De laatste periode was weer erg spannend. Femke Bijlsma maakte het eerste doelpunt voor Hattem, maar ook de tegenstander wist nog drie keer te scoren. Aline Bredewoud zorgde voor het tweede en laatste doelpunt voor Hatto Heim, waardoor de eindstand 2-6 werd.

Doelpuntenmakers: Femke Bijlsma, Aline Bredewoud (beiden 1x)