Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Sportlink-app nu ook beschikbaar voor familie en andere belangstellenden van spelende leden – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 06

Sportlink-app nu ook beschikbaar voor familie en andere belangstellenden van spelende leden

Vanaf dit seizoen is het ook mogelijk om als toeschouwer, ouders, familie en/of vrienden in te loggen op Sportlink om teams of personen te volgen. I
n augustus 2014 werd de Sportlink-app al geïntroduceerd voor de waterpolo-sport. Met het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) kan de vereniging het volledige wedstrijdverloop en de uitslag registreren op een tablet. Dit DWF is gekoppeld aan Sportlink. Zo is het mogelijk om als speler, coach of official jouw eigen programma en statistieken van jezelf en jouw tegenstanders in te zien. Het inloggen voor spelers, coaches  en officials kan d.m.v. een e-mailadres en wachtwoord. Dit e-mailadres dient overeen te komen met het e-mailadres dat ook in Sportlink Club geregistreerd is bij deze persoon.

Vanaf dit seizoen is de app dus niet alleen meer toegankelijk voor spelers, coaches en officials. Nu kunnen ook andere belangstellenden de waterpolocompetitie volgen. Hiervoor is alleen een e-mailregistratie nodig.De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via: www.sportlinked.nl.

Voor alle ‘ins-and-outs’ van de app Sportlinked kunt u hier terecht!

Let op: Indien de gebruiker niet weet welk e-mailadres geregistreerd staat of er nog geen e-mailadres geregistreerd staat dient hij/zij contact op te nemen met zijn/haar vereniging.