Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolodames geven punten weg – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 03

Waterpolodames geven punten weg

Zaterdag 3 oktober speelden de dames van Z&PC Hatto Heim een uitwedstrijd in Putten. Hoewel de beide damesteams echt aan elkaar gewaagd waren, verloor Hatto Heim met 12-4 van Triton Putten 1. 

In de eerste 2 periodes was duidelijk dat de beide teams aan elkaar gewaagd waren. Putten scoorde de 1-0, maar als snel wist Aline Bredewoud dit goed te maken met 2 mooie doelpunten. Monica Bosman zorgde ervoor dat de dames de tweede periode begonnen met een 1-3  voorsprong. Helaas wisten de dames dit spel niet vast te houden. Al snel stonden beide teams gelijk en kwam Putten zelfs langszij. Na 2 periodes was de stand op het scorebord 4-3. 

In de derde periode zorgde Aline Bredewoud nog voor een gelijkstand, maar vanaf toen maakte Hatto Heim flinke fouten. De bal kon niet meer afgespeeld worden vanaf de keeper en de dames kwamen nog amper in de buurt van het Puttense doel. De tegenstander maakte hier flink gebruik van en scoorde aan de lopende band. Dit ging hetzelfde in de vierde periode. Uiteindelijk verloren de dames van Z&PC Hatto Heim met 12-4.

 Doelpuntenmakers: Aline Bredewoud (3x), Monica Bosman (1x)