Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloërs Z&PC Hatto-Heim 1 door zege gedeeld koploper – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 03

Waterpoloërs Z&PC Hatto-Heim 1 door zege gedeeld koploper

De waterpoloheren van Z&PC Hatto-Heim pakten dit weekend wederom drie punten. Na twee eerdere zeges werd dit weekend ZVV in Vaassen met 3-6 verslagen. Door de overwinning heeft het team nu de volle buit uit drie wedstrijden. Hierdoor deelt Z&PC Hatto-Heim momenteel de koppositie met De Grunte 1 uit Harderberg.

De eerste uitwedstrijd van het seizoen voor Hatto-Heim ging het scoreverloop lang gelijk op. Pas aan het einde van de derde periode kon Hatto-Heim een gaatje slaan met de gastheren. Via 3-3 werd het 3-5 door twee benutte strafworpen, waarna in de laatste periode het verschil op drie doelpunten werd gebracht. Hatto-Heim begon in Vaassen uiterst efficiënt. Na acht tellen lag de bal al in het doel door Peter Luchtenberg. Na een snelle gelijkmaker van de thuisploeg was het in de eerstvolgende aanval weer raak voor Hatto-Heim. Mark Kroon scoorde de 1-2. Hierna bleef het stuivertje wisselen.

In de derde periode brak de thuisploeg en waren zij genoodzaakt om zware overtredingen te maken. De scheidsrechters waren onverbiddelijk en wezen Hatto-Heim tot tweemaal toe een strafworp toe. Beide opgelegde mogelijkheden werden verzilverd. In de laatste periode kon ZVV geen vuist meer maken tegen Hatto-Heim. Als er wat zorgvuldiger werd gespeeld bij Hatto-Heim dan kon de score nog verder oplopen in Hattems voordeel. Het bleef slechts bij één doelpunt en dat resulteerde in de uiteindelijke 3-6. Komende zaterdag speelt Hatto-Heim om 18:45uur in eigen bad De Marke. Zignea uit Emmeloord komt dan op bezoek.

Periodestanden: 2-2, 0-0, 1-3, 0-1.

Doelpuntenmakers: Peter Luchtenberg 3x, Mark Kroon 1x, Peter van Grootheest 1x, en Rutger-Jan Rienmeijer 1x