Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 WATERPOLODAMES GEZOCHT! – Z&PC Hatto Heim

«

»

jun 06

WATERPOLODAMES GEZOCHT!

Vind jij het leuk om te zwemmen en samen een sport te beoefenen, dan is waterpolo echt iets voor jou! Wij Z&PC Hatto-Heim uit Hattem zijn opzoek naar enthousiaste dames die houden van een uitdaging! Lijkt het jou leuk het damesteam te komen versterken, kom dan eens kijken en meedoen op één van onze trainingen in juni. De komende weken trainen wij op vrijdagavond van 20:00 tot 21:00 uur. Wij trainen in het Zwembad de Marke in Hattem, kom eens binnenlopen en ontdek hoe uitdagend en gezellig waterpolo is. Meer informatie over de club is te vinden op www.hattoheim.nl ‪#‎GEZOCHT‬ ‪#‎WATERPOLODAMES‬