Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Dames Z&PC Hatto Heim verliezen laatste wedstrijd – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 28

Dames Z&PC Hatto Heim verliezen laatste wedstrijd

Zaterdag 25 april speelden de waterpolodames hun laatste wedstrijd van het seizoen. De wedstrijd werd gespeeld in zwembad Bestevaer in Genemuiden. Na de grote nederlaag van vorige week, wilden de dames deze wedstrijd graag winnen. Helaas is dit niet gelukt en verloren ze met 9-1.

In de eerste periode kwam Hatto Heim al snel op een 2-0 achterstand. De tegenstander was erg snel en de Hattem kon dit moeilijk bijhouden. Met nog een halve minuut op de klok wist Maria van Eikenhorst de 0 weg te krijgen. Vanaf dit moment ging het eigenlijk bergafwaarts voor de Hattemse dames. Een aantal man-meer situaties werden door de dames niet afgemaakt, terwijl de dames uit Genemuiden wel wisten te scoren. Na 2 periodes stond Hatto Heim al met 5-1 achter.

De derde en de vierde periode bleven de dames hetzelfde spelen. Weer gingen een aantal grote kansen door man-meer situaties voorbij. Z&PC Hatto Heim kreeg geen ballen in het net van de tegenstander, terwijl DEK lekker doorging met scoren. Met 7-1 gingen de dames de laatste periode in en deze periode eindigde met 9-1. Hoewel  de dames van Z&PC Hatto Heim nog steeds kampioen zijn en ze dus volgend jaar in een volgende klassen zullen spelen, hebben ze dit niet laten zien in de afgelopen twee wedstrijden. Het seizoen is nu voorbij, maar de dames zullen hard moeten trainen voor de hogere klasse waar zij volgend seizoen in zullen spelen.

Doelpuntmaker: Maria van Eikenhorst (1x)