Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Hatto-Heim 2 wint overtuigend van Deltasteur 3 – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 12

Hatto-Heim 2 wint overtuigend van Deltasteur 3

De waterpoloërs van Hatto-Heim 2 hebben de laatste uitwedstrijd van het seizoen met winst afgesloten. In Kampen werd er eenvoudig met  3-13 gewonnen.

Met een gehavend team reisde het team af naar Kampen. Er waren veel afmeldingen en daardoor had het team geen wissels. In Kampen bleek de tegenstander ook te kampen met veel afwezigen, want de opponent had ook geen wissels. De eerste periode werd er degelijk gespeeld door Hatto-Heim. De verdediging lag goed en in de aanval werden de doelpunten gemaakt. Na de eerste periode stond het 0-3. In de tweede periode was het spelbeeld niet anders. Deltasteur kwam niet tot uitgespeelde aanvallen door een goede verdediging van Hatto-Heim. Via, Dries Slijkhuis, Peter Luchtenberg en Mark Kroon werd de score in deze periode uitgebreid naar 0-6.

In de derde periode zette Hatto-Heim de lijn door al lieten ze verdedigend hier en daar  een steekje vallen. Desondanks wist Deltasteur hier nooit optimaal van te profiteren. Deltasteur kwam deze periode wel tot scoren, maar Hatto-Heim liep verder weg door een tweetal doelpunten van zowel Kroon als Luchtenberg. In de slotperiode liet Hatto-Heim de teugels nog verder vieren. Deltasteur kreeg meer ruimte, maar gelegenheidskeeper Peter Rosseau stopte een paar pogingen van de thuisploeg. Desondanks scoorde de Kampense formatie tweemaal, maar had Hatto-Heim met drie doelpunten in deze periode hier een goed antwoord op. Kroon maakte zijn zesde van de avond, terwijl Dries Slijkhuis zijn tweede maakte. Herman Roelofs pikte zeventien seconden voor tijd ook nog een doelpunt mee.  Aankomende week sluit Hatto-Heim 2 het seizoen af in Hattem. Om 18:45 is ZZZ uit Dronten de tegenstander.

Doelpuntenmakers: Mark Kroon 6x, Peter Luchtenberg 4x, Dries Slijkhuis 2x en Herman Roelofs 1x. Periodestanden: 0-3, 0-3, 1-4, 2-3.