Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Wederom onnodig puntverlies voor waterpoloheren Z&PC Hatto Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 12

Wederom onnodig puntverlies voor waterpoloheren Z&PC Hatto Heim

Afgelopen zaterdag moesten de waterpolo heren van z&pc Hatto heim zich opmaken voor een uitwedstrijd tegen de nummer 5, De Rijn uit Wageningen. Het hele complete zevental wist wat hen te doen stond en terwijl een iedereen bezig was met zich voor te bereiden op deze belangrijke wedstrijd, was het Uyt den Boogaardt die zich kwam melden bij de schrijver van de wedstrijd verslagen. Hij wou wel eens weten wat er in het vorige verslag bedoelt werd met: “het afkoelen in de hoek van het bad”, dit vond hij niet terecht en had liever gezien dat er vermeld werd hoe hij die zelfde wedstrijd scoorde met een naar eigen zeggen “een fantastische lob”. In de eerste twee perioden spelen de Hattemers goed waterpolo en verdedigend hebben ze de tegenstander in de zak. Aanvallend werden er wel kansen gecreĆ«erd maar niet afgemaakt en dat heeft effect op het vertrouwen. Als het vertrouwen weg is en aanvallend komt het er niet uit, zijn er de overtal situaties om de winst binnen te slepen. In de eerste periode wordt er gescoord door Van Grootheest en dat blijft zo tot aan het begin van de tweede periode. In deze periode verzuimen de Hattemers om een tweetal overtal situaties te benutten en blijft de score van 1-0 op het bord staan. Aanvallend loopt het niet soepel en verdedigend begint de vermoeidheid toe te slaan. In de omschakeling van de aanval naar de verdediging is Hattem te traag.

 

Aan het begin van de derde periode weet de thuisploeg twee keer te scoren, maar Mulder weet de score gelijk te trekken. Met een score op het bord van 3-2 is er voor de Hattemers nog niets verloren en kan het in het laatste kwart nog alle kanten op. De vierde periode is het Eghuizen die uit een overtal situatie nog weet te scoren maar dan het is de thuisploeg die de Hattemers genadeloos straffen voor het slordige aanvallende spel. Het vertrouwen is compleet weg maar knokken doen te heren tot aan het laatste fluitsignaal. De eindstand is 7-3 voor de thuisploeg en teleurgesteld kunnen de heren huiswaarts. In het bad en onder de douche word er nog wat gesputterd maar in de kleedkamer is het rustig maar het duurt gelukkig niet lang voordat de eerste opmerking daar is over de speelsters van de wedstrijd na die van de heren. Dat is goed om te zien en dat is altijd zo in dit team, samen wat drinken en zeker met een lach naar huis en op naar de volgende wedstrijd. Deze is zaterdag aanstaande in zwembad de Marke om 18:00 uur en is een wedstrijd die zeker de moeite waard is om te bekijken en de ondersteuning van publiek hebben de heren zeker nodig.