Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Dames Z&PC Hatto Heim winnen belangrijke wedstrijd – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 10

Dames Z&PC Hatto Heim winnen belangrijke wedstrijd

Zaterdag 7 februari speelden de waterpolodames hun laatste thuiswedstrijd. Zij speelden deze belangrijke wedstrijd tegen ZEW 1 uit Ermelo, de nummer twee van de competitie. Deze wedstrijd was belangrijk voor de dames, omdat zij de vorige keer van hen verloren hadden. Gelukkig wisten de dames na een zware wedstrijd toch te winnen met 6-5.

Vanaf het begin was het erg zwaar voor de dames van Hatto Heim. Het eerste doelpunt was dan ook voor de tegenstander. Gelukkig wist ook Susanne Leurink te scoren, hierdoor begon het tweede partje met een gelijkstand. Er werd door beide teams goed gespeeld en er waren dan ook weinig momenten om te scoren. Helaas vond een van de spelers van ZEW toch een gaatje en eindigde dit partje met een 1-2 achterstand.

In de derde periode had Hatto Heim de overhand. De tegenstander vond geen kans om te scoren en hadden last van het vele gezwem van de thuisploeg. Maria van Eikenhorst maakte de gelijkmaker met een mooie backhand en kort daarna zorgde Aline Bredewoud voor een 3-2 voorsprong. De beide teams zetten in het laatste partje alles op alles om te winnen. De tegenstander kwam dichterbij door de 3-3 die al snel gemaakt werd. Gelukkig wist Maria van Eikenhorst dit weer goed te maken met de 4-3. Hierna werd het spannend. De tegenstander scoorde twee keer, waardoor de thuisploeg weer op achterstand kwam te staan. Hatto Heim moest nu gaan knokken voor de winst en gelukkig gebeurde dit! Susanne Leurink scoorde, waardoor het weer een gelijke stand was. 13 seconden voor het einde maakte Suzan Rouwenhorst het winnende doelpunt, met een prachtig schot in de kruising. De dames hebben flink gestreden, maar terecht gewonnen met 6-5. Doelpuntenmakers: Susanne Leurink, Maria van Eikenhorst (beiden 2x), Aline Bredewoud en Suzan Rouwenhorst (beiden 1x)