Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren verliezen belangrijke wedstrijd. – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 10

Waterpoloheren verliezen belangrijke wedstrijd.

Afgelopen zaterdag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma.  Een wedstrijd waarvan elke speler van de Hattemse formatie wist dat er gewonnen moest worden om niet in degradatie problemen te komen. De bezoekende ploeg Zignea uit Emmeloord is een gelijkwaardig team, waarvan de heren vaak wisten te winnen en soms ook lelijk onderuit kunnen gaan. De opdracht was duidelijk en zo werd begonnen met een nagenoeg compleet team aan de eerste periode. Een periode waarin de heren van z&pc Hatto Heim al gauw op een achterstand komen te staan van 2 -0 en is het Geijsen die de score voor Hattem opent met een fraaie treffer. Verdedigend loopt het goed, alleen aanvallend is de ploeg slordig en verzuimd om twee overtal situaties te benutten. De tweede periode zelfde beeld. Een sterk verdedigend Hattem maar laten een viertal overtal situaties onbenut. Ook worden er veel aanvallende fouten gemaakt dat leid tot een aantal man minder situaties en deze benutten de bezoekende ploeg wel.

De derde periode wordt begonnen met een 4-1 achterstand. In deze periode herpakken de heren van z&pc Hatto Heim zich goed maar aanvallend is het slordig en wordt vaak voor een moeilijke oplossing gekozen in plaats van simpel te spelen en te scoren. Van Grootheest is de enige die scoort en zo wordt er begonnen aan de laatste periode met een 2-4 achterstand. In deze periode komt de bezoekende ploeg nauwelijks bij het doel van Van De Worp en zoals in de drie voorgaande periode, mist de hattemse formatie de een opgelegde kans naar de andere. Weer hebben de heren doormiddel van een tweetal overtal situaties de kans om de wedstrijd naar hun toe te trekken. In deze periode is het Kroeze die een overtal situatie weet te benutten en zet zo de eindstand op 3-5. Wat de Hattemse formatie het hele seizoen al achtervolgt, heeft ze deze wedstrijd ook gekost. Een wedstrijd die niet verloren had hoeven worden als ze de rust hadden bewaard en de helft van de 8 overtal situaties hadden benut. De volgende wedstrijd is tegen Aquanovio uit Nijmegen op 28 februari om 18:45 uur in zwembad de Marke.