Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Opnieuw geen punten voor heren Z&PC Hatto-Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

jan 19

Opnieuw geen punten voor heren Z&PC Hatto-Heim

Nadat er vorige week verloren was van Woelwaters 3 moest Z&PC Hatto-Heim het nu opnemen tegen het tweede team van Woelwaters uit Harderwijk. In een uitstekende wedstrijd konden de waterpoloheren zichzelf niet belonen voor hun goede spel en ging de wedstrijd met 6-12 verloren.

 

Voor aanvang van de waterpolowedstrijd was er een indrukwekkende één minuut stilte i.v.m. het overlijden van erelid Will Kroeze. Na deze minuut werd de waterpolo wedstrijd gestart door de scheidsrechter middels het fluitsignaal. Voorafgaand aan de wedstrijd wisten de heren dat het moeilijk zou zijn om te winnen van deze sterke tegenstander. Lang in de eerste periode bleef de 0-0 op het bord staan totdat ruim een minuut voor het verstrijken van de eerste periode Woelwaters een manmeer situatie benutte. Maar Hatto-Heim bleef constant aanvallen en dit leverde via een schot van Kevin Mulder de 1-1 op. Toch was het Woelwaters wat nogmaals wist te scoren en de tweede periode met een 1-2 voorsprong mocht starten. In de tweede periode wisten de heren uit Harderwijk verder uit te lopen. Wel wist Hatto-Heim ook tweemaal via Peter van Grootheest het net te vinden waardoor de stand halverwege 3-6 was.

 

De derde periode wist Woelwaters direct een manmeer situatie te benutten maar ook Richard Ripke deed dit voor Hatto-Heim. Maar ondanks het goed vertoonde spel kon Hatto-Heim niet voorkomen dat Woelwaters nog verder uitliep. In de laatste minuut van de derde periode wist Peter van Grootheest nog wel tweemaal iets terug te doen maar de stand was toen al 6-11. In de vierde periode gebeurde weinig meer en wist Woelwaters redelijk eenvoudig de wedstrijd uit te spelen en de eindstand te bepalen op 6-12. Het was duidelijk dat deze tegenstander gewoon te goed was voor de Hattemse heren. De volgende wedstrijd voor het eerste herenwaterpoloteam van Z&PC Hatto-Heim is zaterdag 7 februari om 18:45 uur in Zwembad de Marke in Hattem.