Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z&PC Hatto-Heim 2 start jaar met zege – Z&PC Hatto Heim

«

»

jan 11

Z&PC Hatto-Heim 2 start jaar met zege

Het tweede waterpoloteam van Z&PC Hatto-Heim is het jaar goed begonnen. Tegen het derde team van Nunspeet werd een eenvoudige 5-8 overwinning geboekt. Na een 1-7 voorsprong kwam de thuisploeg in de laatste periode nog wel knap terug, maar de zege is voor de Hattemers nooit in gevaar geweest.

 

Nunspeet opende in de eerste periode met een ietwat gelukkig doelpunt de score.  Lang bleef de voorsprong van de  gastheren niet staan. Amper een minuut later stond het alweer 1-2 door doelpunten van Dries Slijkhuis en Peter Luchtenberg. In het restant van de eerste periode breidt Dries Slijkhuis  de score uit naar 1-3. In de tweede en derde periode speelt Hatto-Heim degelijk. De verdediging ligt goed en in de aanval wordt er zo nu en dan een doelpuntje meegepikt. Beide periodes worden met 0-2 gewonnen. Hierdoor loopt Hatto-Heim met nog een periode te gaan uit naar 1-7.

In de laatste periode laat Hatto-Heim de teugels vieren. Het team kwam zonder wissels naar Nunspeet en dat ging meespelen in de laatste periode.. Nunspeet had een goed gevulde reservebank en kon vrijuit wisselen.  Via 2-8 eindigde de wedstrijd op 5-8.

Periodestanden: 1-3, 0-2, 0-2, 4-1.

Doelpuntenmakers: Dries Slijkhuis 4x, Peter Luchtenberg 2x, Herman Roelofs 1x en Christiaan Fowler 1x.