Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 1 verliezen in Emmeloord – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 08

Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 1 verliezen in Emmeloord

Na de zege van vorige week in Arnhem kon Hatto-Heim1 deze lijn niet doortrekken. Tegen het lager geplaatste Zignea uit Emmeloord werd een 7-6 nederlaag geleden. Een kostbare verliespartij, want Hatto-Heim kon bij winst de onderste plekken in het klassement definitief achter zich laten.

Hatto-Heim kwam in de eerste periode op een 2-0 achterstand, Kevin Mulder verkleinde de marge uit een overtalsituatie.  In de tweede periode ging het gelijk op in Emmeloord. Beide ploegen scoorden tweemaal. Hatto-Heim kan het zichzelf aanreken dat er niet meer uit deze periode gehaald werd. De ploeg liet enkele overtalsituaties onbenut. Aan het begin van de derde periode begon Hatto-Heim uitstekend. Christiaan Fowler en Dennis Geijsen scoorden en dat zorgde ervoor dat Hatto-Heim voor het eerst op voorsprong kwam in de wedstrijd. Zignea rechtte echter de rug en kwam kwam nog in diezelfde derde periode langszij. Ze sloegen zelfs een klein gaatje naar 7-5. In de laatste periode werden er grote mogelijkheden onbenut gelaten door Hatto-Heim om Zignea. Onzuivere schoten, miscommunicaties en een prima keepende doelman aan de zijde van de gastheren zorgden ervoor dat Hatto-Heim in de stand niet dichterbij kwam. De 7-6 van Peter van Grootheest kwam te laat. Aankomende zaterdag speelt Hatto-Heim om 18:00uur tegen De Rijn in De Marke.

Periodestanden: 2-1, 2-2, 3-2, 0-1.

Doelpuntenmakers: Kevin Mulder, Peter Luchtenberg, Christiaan Fowler, Dries Slijkhuis, Dennis Geijsen en Peter van Grootheest.