Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 2 stijgen in klassement – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 08

Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 2 stijgen in klassement

Z&PC Hatto-Heim 2 heeft wederom drie punten kunnen bijschrijven.  Na de zege van vorige week op Deltasteur werd zaterdag ZZZ in Dronten verslagen. Door de 4-11 klimt het team naar de vierde plek in het klassement.

In Dronten ging Hatto-Heim voortvarend van start. Een zakelijke 0-3 na de eerste periode was volkomen terecht. De thuisploeg kwam er niet aan te pas. In de tweede periode ging Hatto-Heim door. De verdediging lag goed en aan de hand van Mark Kroon werd de voorsprong uitgebouwd naar 0-5. Na het vijfde doelpunt kende Hatto-Heim een mindere fase. De concentratie werd minder en er werd niet meer resoluut verdedigd. Door een afstandsschot en twee fouten kwam de thuisploeg uit het niets terug naar 3-5. Met nog twee periodes te gaan was het bedoeling om ZZZ niet de illusie te geven om terug te komen. Er moest gas worden gegeven en uitgelopen worden op de gastheren. Dit deed Hatto-Heim dan ook. Hatto-Heim was scherp in de bekende tegenaanval en in de derde periode liep de score van 3-5 uit naar 4-8. De wedstrijd was zo goed als gespeeld en met nog een periode te gaan bleef Hatto-Heim heer en meester. Door twee doelpunten van Johan Bosma en nog een doelpunt van Mark Kroon werd er geëindigd op 4-11.

Periodestanden: 0-3, 3-2, 1-4, 0-3

Doelpuntenmakers: Mark Kroon 6x, Johan Bosma 3x en Peter Luchtenberg 2x