Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Wintermarkt Z&PC Hatto-Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 18

Wintermarkt Z&PC Hatto-Heim

 

HATTEM – Vrijdag 28 november houdt Zwem- en PoloClub Hatto-Heim een Wintermarkt. Op deze Wintermarkt zijn er leuke kraampjes met winterse attributen, een kerstfotograaf, wijnproeverij en een unieke winterse sleebaan. Doe mee met creatieve workshops of koop een lot voor het rad van fortuin en win leuke prijzen. Deze prijzen zijn door verschillende ondernemers geschonken. Ook zal er een warme hap genuttigd kunnen worden. De opbrengsten van de markt komen ten goede aan de vereniging Z&PC Hatto-Heim. De Wintermarkt vindt op 28 november van 16.00 tot 21.00 uur plaats bij IJsboerderij IJscowd, gevestigd aan de Hilsdijk 100.