Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Eerste nederlaag dames Z&PC Hatto Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 17

Eerste nederlaag dames Z&PC Hatto Heim

Zaterdag 15 november speelden de dames van Z&PC Hatto Heim tegen ZEW 1 in Zwembad Calluna in Ermelo. Het was een zware wedstrijd en de dames wisten dan ook niet te winnen. Zij verloren met 10-7.

Het eerste partje begon al moeilijk. Erg snel wist de tegenstander te scoren. Susanne Leurink-Weeda maakte dit gelukkig al snel goed met de 1-1. Hierna ging het in dit partje mis. De tegenstander scoorde nog 3 keer en de Hattemse dames scoorden niet. Het tweede partje begon beter. Susanne Leurink-Weeda en Aline Bredewoud wisten de achterstand te verkleinen naar een 4-3 stand. Helaas scoorden de dames uit Ermelo ook en op de helft stond het 5-3.

De eerste helft was voor de dames erg zwaar geweest. De tegenstander was heel fysiek en hier moesten de dames erg aan wennen. De tweede helft wilden ze daarom gaan knallen en dit was dan ook te zien. De thuisploeg scoorde twee keer, maar ook Maria van Eikenhorst en Susanne Leurink-Weeda wisten te scoren. Dit zorgde voor 7-5 op het scorebord na het derde partje. Het laatste partje was erg spannend. De Hattemse dames kwamen met een doelpunt van Suzan Rouwenhorst dichterbij en even later scoorde Monica Bosman de gelijkmaker. Helaas wisten de dames het hier niet bij de houden en scoorde de tegenstander nog 3 keer. Dit zorgde voor een 10-7 stand op het scorebord en dus de eerste nederlaag voor de dames.

Doelpuntenmakers: Susanne Leurink-Weeda (3x), Aline Bredewoud, Suzan Rouwenhorst, Maria van Eikenhorst, Monica Bosman (allen 1x)