Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Dames Z&PC Hatto Heim pakken weer 3 punten – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 10

Dames Z&PC Hatto Heim pakken weer 3 punten

Zaterdag 8 november mochten de dames van Z&PC Hatto Heim weer een thuiswedstrijd spelen. Zij speelden tegen Aquapoldro 3 uit Apeldoorn. Ondanks het feit dat er erg rommelig werd gespeeld door de thuisploeg wisten zijn toch weer te winnen met 8-4.

 

Het eerste partje begon erg moeilijk. De opbouw van het spel kwam niet op gang en daardoor kwamen de dames al snel 0-1 achter. Hier leerden de dames van en Aline Bredewoud wist snel daarna ook te scoren. Na dit doelpunt zakte de thuisploeg weer in en wist de tegenstander weer te scoren. Bij de Hattemse dames begon hierdoor een belletje te rinkelen en ze lieten dan ook de tegenstander niet meer scoren. Aline Bredewoud scoorde nog twee keer en ook Susanne Leurink-Weeda wist een bal in het doel van de tegenstander te gooien. Dit zorgde voor een 4-2 op het scorebord na het eerste partje. Het tweede partje was voor beide ploegen een grote chaos. Beide teams wisten niet te scoren en na het tweede partje was de stand nog steeds 4-2.

 

Het derde partje begon goed. Aline Bredewoud scoorde al snel de 5-2, maar hier bleef het ook bij. Een aantal man meer situaties werden niet benut en de coach Johan van Beek noemde het spel dan ook ‘slappe hap’. Deze uitspraak zorgde voor meer pit in het laatste partje. Twee doelpunten van Aquapoldro kon voor hen niet meer baten. Aline Bredewoud scoorde nog 2 keer en in de laatste seconde vond een bal van Suzan Rouwenhorst ook nog het net, 8-4. Met deze overwinning behouden de dames, gesponsord door Susanne Hairdesign, hun ongeslagen status. Doelpuntenmakers: Aline Bredewoud (6x), Susanne Leurink-Weeda, Suzan Rouwenhorst (beiden 1x)