Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Eerste winstpunten voor heren 1 Z&PC Hatto Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 14

Eerste winstpunten voor heren 1 Z&PC Hatto Heim

Afgelopen zaterdag speelde de heren van z&pc hatto Heim tegen Triton 1 uit putten. Een tegenstander waartegen de heren het seizoen ook tegen begonnen en deze wedstrijd werd verloren met 5-2. Na de laatste wedstrijd werden de heren na een training stevig toegesproken door trainer/coach van de dames Johan van Beek en onderling werd er veel nagepraat over de tot nu toe gespeelde wedstrijden. Dit was voor aanvoeder Dennis Geijsen de reden om met een andere tactiek de wedstrijd te starten. Afgesproken werd dat er vanaf de eerste minuut de pressing er vol op ging en met drie wissels op de kant veel beweging in de aanval verwacht werd. De eerste periode begonnen de heren nerveus, een overtal situatie werd gemist en er werden een aantal zware overtredingen gemaakt wat leidde tot een aantal man minder situaties. Deze werden niet benut door de tegenstander en pas laat in de periode werd er door Triton gescoord. De tweede periode werd gestart met een 1-0 achterstand en Geijsen was in de theepauze niet tevreden over de pressing en de passing. In deze periode werd er beter verdedigd maar de passing liet nog wel te wensen over. Ook in deze periode werden er een 2 tal overtal situatie niet benut en zelfs wist Jan Willem Kroeze een strafbal van 5 meter niet te benutten. Toch zat het verdedigend erg goed en keeper Arjan van de Worp had wederom een aantal belangrijke reddingen. Peter van Grootheest en Rutger-Jan Rienmeijer wisten het doel uiteindelijk te vinden en zette een stand van 3-1 op het scorebord in het voordeel van de Hattemers.

 

De derde periode was het zelfde beeld een sterk verdedigend z&pc HattoHeim, maar het benutten van overtal situaties lijken voor de IJscowd heren niet weggelegd. Een drietal overtal situaties werden er niet benut en twee man minder situaties werden wederom door de man in vorm Arjan van de Worp gestopt. Toch wist Peter van Grootheest te scoren en met een fraaie intikker wist hij de voorsprong te vergroten met 3 doelpunten. Ook Dennis Geijsen wist het doel te vinden met een geplaatst schot wist hij de tussenstand op 5-2 te zetten en konden de heren zich in de 2 minuten rust opmaken voor de vierde en laatste kwart. In de vierde periode ging het er behoorlijk op en maakten de heren van z&pc Hatto heim het zichzelf nog lastig. De pasing was niet om naar huis te schrijven en een aantal opgelegde kansen werden gemist. In deze periode wist Mark Kroon, gevraagd door aanvoeder Geijsen om de plaats in te nemen van Hein Eghuizen, te scoren in de 2 de minuut. Mark Kroon, een speler die al wat jaartjes bij de club speelt. De jeugd heeft doorlopen en al een aantal jaren een bepalende speler is in het tweede heren team van z&pc Hatto Heim. Een speler die op midvoorplek prima mee kon komen en zeker niet voor de rest onderdeed en zeker vaker te zien zal zijn in het eerste. Ondanks de voorsprong werd er door de tegenstander nog twee keer gescoord. Door onnodige fouten en slordigheden in de aanval verzuimde de heren om de voorsprong te vergroten en verzuimden de IJscowd heren om de wedstrijd koel uit te spelen. De eindstand werd bepaald op 6-4 in het voordeel van de heren van z&pc Hatto Heim. Een wedstrijd waarin de heren de stijgende lijn weer iets hebben weten te vinden maar er zeker nog niet zijn. De heren hebben tot 25 oktober om hieraan te werken en dan wacht een uitwedstrijd in Nijmegen.