Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Winst voor jeugd Z&PC Hatto-Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 02

Winst voor jeugd Z&PC Hatto-Heim

Afgelopen zaterdag konden de jeugd onder de 13 van Z&PC Hatto-Heim revanche nemen op het team waar vorige wedstrijd dik van verloren werd. De wedstrijd was tegen Aquapoldro uit Apeldoorn en de jongens waren vastbesloten om het een en het ander tegen deze ploeg recht te zetten. Met een compleet team werd begonnen aan de eerste periode, waaraan de jongens nerveus begonnen en zelfs op een achterstand komen te staan. Laat in de periode was het Luc die de score gelijk wist te trekken met een fraai doelpunt. In de rust werd er door de coaches tegen de jongens gezegd dat ze hun mannetje moesten opzoeken en meer moesten pressen. Dat advies leidde tot een ploeg die er verdedigend erg bovenop zat en goed hun mannetje in de gaten hielden. Kansen waren er zeker maar werden niet benut, door goed keepers werk van Tobias wist de bezoekende ploeg niet te scoren. Er werd in deze periode niet gescoord en in de rust werd er de jongens meegeven zo door te gaan met spelen en iets beter naar elkaar kijken in de aanval.

De derde periode kwamen de jongens er in de aanval beter uit en wist Luc 2x het doel te vinden en Finn was degene die de score op een 4-1 voorsprong zette, een goede uitgangspositie voor de laatste periode. De vierde periode was de beste van de vier, waarin de jongens van Z&PC Hatto-Heim met goed samenspel het doel regelmatig wisten te bereiken alleen werden er veel kansen gemist. Toch wisten Karsten 2x en Clement 1x de bal in het net te gooien waardoor de eindstand werd bepaald op 7-1. Een knappe overwinning voor de jongens en de coaches waren na de wedstrijd dan ook erg tevreden. Na de wedstrijd kregen de spelers T-shirts van Zwerus Transport aangeboden en tassen van Danisa, waarna er met de beide sponsoren en het team een teamfoto werd gemaakt voor de lokale kranten. De jeugd speelt zijn volgende wedstrijd op zaterdag 11 oktober in Kampen tegen de Deltasteur.