Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloërs Z&PC Hatto-Heim 2 laten eerste punten liggen tegen Swol 1894 6 – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 02

Waterpoloërs Z&PC Hatto-Heim 2 laten eerste punten liggen tegen Swol 1894 6

Het tweede waterpoloteam van Z&PC Hatto-Heim heeft zaterdag thuis gelijk gespeeld tegen Swol 1894 6. Hatto-Heim had moeite met het aanvalsspel van de Zwollenaren en maakten de vele kansen niet af waardoor er met 4-4 gelijk werd gespeeld.

Z&PC Hatto-Heim liet zich vanaf het begin teveel leidden door het spel van de mannen uit Zwolle. Swol 1894 6 is een team met heel veel ervaring. Deze ervaring werd goed gebruikt om kansen te creëren. Het was dan ook Swol wat op voorsprong kwam door een goed afstandschot in de kruising. Daarna probeerde Hatto-Heim vol aan te vallen maar de kansen werden niet afgemaakt. De eerste periode eindigde in 0-1. In de tweede periode moest er wat veranderen aan Hattemse kant maar dit lukte niet en op deze manier lukte het Swol met goed aanvalswerk uit te lopen naar 3-1.

In de derde periode vond Hatto-Heim dan eindelijk de ruimtes en werden kansen eindelijk afgemaakt. Hatto-Heim kwam hierdoor snel terug in de wedstrijd en even leek het alsof het lek boven was. Hatto-Heim liep in de derde periode over Swol heen en boog de achterstand om in een voorsprong, 4-3. In de laatste periode moest Hatto-Heim doordrukken maar dit lukte niet. Opnieuw werden in de aanval teveel kansen gemist en wist Swol nog wel eenmaal te scoren wat een gelijk spel opleverde. Dit betekende het eerste punten verlies van Z&PC Hatto-Heim 2 wat de eerste twee wedstrijden overtuigend hadden gewonnen. Periodestanden: 0-1, 2-1, 0-3, 0-1.

Doelpunten: Mark Kroon, Dries Slijkhuis, Herman Roelofs en Johan Bosma (allen 1x).