Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Dames Z&PC Hatto Heim pakken wederom 3 punten – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 02

Dames Z&PC Hatto Heim pakken wederom 3 punten

Zaterdag 27 september speelden de waterpolodames hun eerste uitwedstrijd. De wedstrijd vond plaats in zwembad de Koekoek in Vaassen. De dames wisten hun 3e wedstrijd te winnen met 9-4.

Het eerste partje begon voor de Hattemse dames heel goed. Al na 18 seconden scoorde Annemieke Samsom en 40 seconden later wist ook Aline Bredewoud een bal in het net te gooien. Toch werd het in dit partje nog even spannend, want al snel scoorden ook de dames van ZVV 2 keer. Gelukkig vonden vlak voor het einde nog twee ballen, gegooid door Susanne Leurink-Weeda, het doel van de tegenstander. Het tweede partje werd door beide partijen fanatiek gespeeld. Al snel scoorde de tegenstander, maar ook Maria van Eikenhorst scoorde een keer. Hier bleef het bij en dit zorgde ervoor dat de Hattemse dames na twee partjes met 5-3 voor stonden.

Het derde partje begon met een hoop persoonlijke fouten voor zowel het thuisteam als voor Hatto Heim. De dames van ZVV scoorden al snel uit een man meer situatie de 4-5, maar Aline Bredewoud zorgde ervoor dat dat de tegenstander niet dichterbij kon komen. Het laatste partje werd heel goed gespeeld door de Hattemse dames. De tegenstander kreeg het moeilijk en door goed gekeep van Janna Uyt de Boogaardt en goede verdediging konden zij niet meer scoren. Wel wisten Monica Bosman, Aline Bredewoud en Susanne Leurink-Weeda nog te scoren. Dit zorgde ervoor dat de eindstand 9-4 was voor de dames van Z&PC Hatto Heim.

Doelpuntenmakers: Aline Bredewoud, Susanne Leurink-Weeda (beiden 3x), Monica Bosman, Maria van Eikenhorst, Annemieke Samsom (allen 1x)