Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Overhandiging presentatiegids Z&PC Hatto-Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 23

Overhandiging presentatiegids Z&PC Hatto-Heim

HATTEM – Afgelopen dinsdag is de presentatiegids van Zwem- en PoloClub Hatto-Heim aangeboden aan Martijn Hospers, wethouder van Hattem. In de gids worden alle zwemsportonderdelen van Z&PC Hatto-Heim toegelicht. Deze onderdelen zijn: Recreatief Jeugd, Recratief Ouderen, Zwemmen en Waterpolo. De gids zal komende weken worden verspreid onder alle leden. Voor belangstellenden zullen er exemplaren liggen op diverse plaatsten in Hattem o.a. M.F.C. en Zwembad de Marke. De presentatiegids is mede mogelijk gemaakt door de vele adverteerders. Wilt u meer informatie over de vereniging bezoek dan de website www.hattoheim.nl ook hier kunt u de presentatiegids bekijken.

Overhandiging

Overhandiging door Richard Ripke, voorzitter Z&PC Hatto Heim en Dries Slijkhuis, redacteur presentatiegids aan Martijn Hospers, wethouder van Hattem.