Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolodames boeken tweede overwinning – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 20

Waterpolodames boeken tweede overwinning

Afgelopen zaterdag hebben de waterpolodames van Z&PC Hatto Heim een wedstrijd gespeeld tegen Flevo 2 uit Nijkerk in Zwembad de Marke in Hattem. Vorige week wonnen de Hattemse dames van deze tegenstander en ook deze week wisten ze te winnen. De eindstand was 7-5 voor de Hattemers.

 

De eerste periode begonnen de dames meteen erg goed. Al na anderhalve minuut wist Monica Bosman de bal in het net te gooien. Al snel volgden er ook 2 doelpunten door Aline Bredewoud. De dames van Flevo konden niet tegen de Hattemse dames op en na de eerste periode stond er 3-0 op het scorebord. Ook de tweede periode begon goed. Maria van Eikenhorst zorgde ervoor dat dat Hatto Heim verder uitliep. Helaas wist de tegenstander ook door te breken en dit zorgde ervoor dat de stand na twee partjes 4-1 was.

 

Na de eerste twee periodes werd het zwaarder voor de Hattemse dames. Er werd veel afgefloten, waarvan de tegenpartij kon profiteren. Flevo scoorde 1 keer, maar gelukkig wist ook Suzan Rouwenhorst een doelpunt te maken. Hierdoor was het na de 3e periode 5-2. De vierde periode werd het echt spannend. De dames van Flevo werden feller en scoorden dan ook nog 3x. Gelukkig vielen er ook aan de Hattemse kant nog 2 doelpunten allebei gemaakt door Susanne Leurink-Weeda. Hoewel de wedstrijd aan het einde nog erg spannend werd, wisten de dames van Z&PC Hatto Heim de voorsprong te behouden en wonnen ze uiteindelijk met 7-5. Doelpuntenmakers: Aline Bredewoud (2x), Susanne Leurink-Weeda (2x), Maria van Eikenhorst, Monica Bosman, Suzan Rouwenhorst (allen 1x)