Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Wederom geen punten voor heren 1 Z&PC Hatto Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 20

Wederom geen punten voor heren 1 Z&PC Hatto Heim

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Z&PC Hatto Heim hun tweede competitie wedstrijd in zwembad De Marke tegen De Houtrib uit Lelystad. In tegenstelling tot hun eerste wedstrijd waren de heren op volle sterkte en aangezien vorig seizoen niet slecht tegen deze tegenstander werd gespeeld, zagen ze de wedstrijd met vertrouwen tegemoet. De heren gingen aanvallend redelijk van start, er werden kansen gecreëerd maar niet benut. Achterin werd er teveel ruimte weg gegeven waardoor de tegenpartij het doel regelmatig wist te bereiken. Door goed keepers werk van Arjan v/d Worp wist hij de schade te beperken tot een 0-1 achterstand. In de tweede periode werden er een aantal overtredingen begaan door de heren van Z&PC Hatto Heim wat leidde tot een aantal man minder situaties en die werden door de bezoekers wel benut. De heren verzuimde om een aantal opgelegde kansen te benutten en maakte het hen ook onnodig moeilijk door de afstand tussen de aanval en de verdediging te groot te laten worden.

 

De derde periode werd begonnen met een 1-4 achterstand. In de rust wees aanvoerder Dennis Geijssen terecht op de aansluiting van de verdedigers in de aanval en het zuinig omgaan met de passing. Dat leidde in de derde periode tot een lichte opleving. Er werden weer goede kansen gecreëerd en verdedigend liep het weer wat beter. Toch slaagde de heren erin om maar slechts een keer het doel te treffen. Dennis Geijssen zorgde ervoor dat de vierde periode begon met een 2-5 achterstand. In deze periode sloeg de vermoeidheid bij sommige heren toe en werden er veel onnodige overtredingen gemaakt en het spel was verre van fraai te noemen. Alles wat fout kon gaan ging fout, voornamelijk kwam de tegenstander te vaak met een man meer voor het doel van Arjan v/d Worp. Die zich overigens de man van de wedstrijd mag noemen, hij was de man die een monster score wist te voorkomen. De eindstand was 2-10 en hoewel dit pas de tweede wedstrijd van het seizoen is, moeten de heren zich achter de oren krabben en snel het goede spel wat de ploeg zeker beheerst, weten te vinden. De heren hebben daar ruimschoots de tijd voor, want op zaterdag 11 oktober wacht de volgende wedstrijd tegen Triton uit Putten om 19:30 uur in zwembad De Marke.