Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Punten verlies jeugd onder 13 Z&PC Hatto Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 20

Punten verlies jeugd onder 13 Z&PC Hatto Heim

De beide coaches, Arjan v/d Worp en Jan Willem Kroeze zagen de tweede wedstrijd van de jeugd met goed vertrouwen tegemoet. Wel moesten ze drie van hun vaste spelers missen en dus werd er gebruik gemaakt van wederom drie aanstormende talenten. Luuk van Raalte, Gijs Reuvekamp en Madelon Leurink werden op donderdagavond opgetrommeld om aan de wedstrijd mee te doen. Niet wetende wat de drie hen te wachten stond voegden ze zich bij het team en met twee coaches die benieuwd waren hoe ze het alle drie zouden doen, begonnen ze aan de wedstrijd. Tegenstander was Aquapoldro uit Apeldoorn, nieuw voor de coaches en hun ploeg. Wederom werd duidelijk meegeven voor de wedstrijd dat plezier voorop stond. Al gauw werd duidelijk dat de tegenstander een maatje te groot was voor dit team. Kevin van Dijk opende de score met een fraai doelpunt, maar al gauw werden de jeugd van Z&PC Hatto Heim onder druk gezet en kwamen ze nauwelijks aan scoren toe. De ploeg van Aquapoldro speelde goed waterpolo en zette de thuisploeg goed onder druk. Af en toe wisten de jeugd onder druk uit te komen en het doel van Aquapoldro te bereiken, maar door vermoeidheid leidde dat niet tot scoren.

 

Alle vier de perioden waren het zelfde beeld, een aanvallende Aquapoldro en een thuisploeg die alles probeerden om eruit te komen. De beide coaches waren na de wedstrijd over een aantal dingen eens en stemde hen positief. Er werd door de jeugd goed gevochten en gaven niet op, zeker individueel waren ze niet bang om het duel aan te gaan om de bal te veroveren. Dat was goed om te zien en nog mooier was dat het verschil niet te zien was tussen de drie nieuwelingen en de anderen van de jeugd van Z&PC Hatto Heim. Ze konden het conditioneel misschien niet helemaal aan maar ze stonden wel hun mannetje in elk duel. De beide coaches zijn er van overtuigd dat ze op de goede weg zijn met de jeugd en zeker is het goed om te weten dat er nieuwe jeugdspelers klaarstaan die het niveau van de rest aankunnen. De eindstand was 3 – 15 in het voordeel van Aquapoldro, naast Kevin v Dijk die 2x scoorde wist Karsten v/d Berg het doel ook een keer te vinden.

 

Volgende wedstrijd is aankomende zaterdag om 17:20 uur in zwembad De Marke.