Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloers Z & PC Hatto-Heim 2 beginnen seizoen met winst – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 15

Waterpoloers Z & PC Hatto-Heim 2 beginnen seizoen met winst

Het tweede team van Hatto-Heim heeft zaterdag de eerste competitiewedstrijd gewonnen. In zwembad de Marke werd het tweede team van Steenwijk1934 met 11-2 verslagen.

 

Hatto-Heim begon de eerste periode goed. De verdediging lag dicht en de bezoekers kwamen niet verder dan enkele afstandsschoten. In de tegenaanval was Hatto-Heim trefzeker. Tot driemaal toe was de  Hattemse mid-voor Mark Kroon het eindstation. Hij vond driemaal het net. De tweede periode was het spelbeeld niet anders. Het initiatief werd aan de bezoekers gelaten om dan in de tegenaanval toe te slaan. Steenwijk1934 wist zich geen raad en kon geen openingen creëren in de Hattemse defensie. Hatto-Heim trof tweemaal doel. Wederom Mark Kroon en daarnaast Johan Bosma waren de doelpuntenmakers.

 

De derde periode begon Steenwijk1934 wat opportunistisch te spelen. De verdediging van Hatto-Heim lag niet meer zo compact als in de voorgaande periodes en hierdoor werd de wedstrijd wat opener. Hatto-Heim wist echter het meeste raad met de geboden ruimtes. In de derde periode verdubbelde de thuisploeg het aantal doelpunten van vijf naar tien. De bezoekers scoorden tussendoor twee doelpunten wat na driekwart wedstrijd een 10-2 tussenstand opleverde. In de laatste periode ontbrak de precisie bij beide ploegen. De scherpte was er vanaf en om die reden viel er slechts één doelpunt te noteren. Peter Luchtenberg zette de einduitslag van 11-2 op het bord.

 

Zaterdag 20 september treft Hatto-Heim wederom een team van Steenwijk 1934. Dan wordt er in Steenwijk tegen het eerste team van Steenwijk1934 gespeeld.

Periodestanden: 3-0, 2-0, 5-2, 1-0.

Doelpuntenmakers: Mark Kroon 6x ,  Peter Luchtenberg 2x,  Johan Bosma 2x en Christiaan Fowler 1x.