Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolodames winnen eerste wedstrijd van het seizoen – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 15

Waterpolodames winnen eerste wedstrijd van het seizoen

Zaterdag 13 september hebben de dames van Z&PC Hatto-Heim een thuiswedstrijd gespeeld tegen de dames van Flevo 2 uit Putten. Voor beide teams was dit de eerste wedstrijd van het seizoen en dit pakte bij de Hattemse dames goed uit. De thuisploeg won uiteindelijk met 7-1. Beide teams begonnen fanatiek aan de wedstrijd, maar al snel bleek dat de dames van Hatto-Heim beter waren. Al na 1 minuut wist Maria van Eikenhorst met een mooie backhand een bal in het doel van de tegenstander te gooien. Al snel volgde een doelpunt van Femke Bijlsma en Maria wist nog twee keer de bal binnen te schieten. Dit zorgde ervoor dat Z&PC Hatto-Heim al in de eerste periode een 4-0 voorsprong had. In de tweede periode werd deze voorsprong nog verder uitgebreid door een doelpunt van Monica Bosman. Na twee partjes stond er 5-0 voor de thuisploeg op het scorebord.

 

Na de eerste twee partjes werd de tegenpartij fanatiek. De dames van Flevo wisten in het 3e partje 1 bal in het net van de thuisploeg te gooien. Gelukkig bleef het hierbij en zorgden Maria van Eikenhorst en Monica Bosman ervoor dat de dames van Hatto-Heim nog verder uitliepen. In het laatste partje werd er niet meer gescoord en dit zorgde voor een overwinning voor de waterpolodames uit Hattem. Met een mooie 7-1 op het scorebord een goed begin van het nieuwe seizoen. Doelpuntenmakers: Maria van Eikenhorst (4x), Monica Bosman (2x), Femke Bijlsma (1x)

 

De volgend wedstrijd voor de dames is zaterdag aanstaande om 18:45 uur in zwembad De Marke.