Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Heren 1 Z&PC Hatto Heim verliest eerste wedstrijd. – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 15

Heren 1 Z&PC Hatto Heim verliest eerste wedstrijd.

De eerste competitie wedstrijd voor de heren was gelijk een zware en wel tegen Triton Putten.

Een uit wedstrijd tegen een ploeg die op de aanval speelt en erg snel in de counter is.

Voor de heren van Z&PC Hatto Heim was het een extra zware pot omdat ze van verre compleet waren. Met een wissel op de kant tegen een snelle ploeg vroeg om een defensief spel.

In de eerste periode ging het verdedigend behoorlijk en in de aanval kwamen de heren er af en toe goed uit met een verzorgde aanval. Dit resulteerde in twee overtal situaties die niet werden benut en zo stond er aan het begin van de tweede periode 0-0 op het scorebord. In de rust werd al gauw aangegeven dat het tempo van de eerste periode geen vier perioden vol te houden was.

De tegenstanders kregen kansen en schoten met scherp maar slaagde er niet in om het doel van keeper Arjan v/d Worp te vinden. De heren uit Hattem wel, met een fraai doelpunt van Rutger-Jan stond er na de tweede periode een 0-1 voorsprong op het bord.

De derde periode begon de vermoeidheid er al in te komen en wisten de heren nog een keer te scoren uit een overtal situatie door Kevin Mulder. Wel was het knap dat de heren de score konden beperken tot een 3-2 achterstand in deze periode, tegen een tegenstander die nog aanvallender ging spelen maar verzuimden om de kansen te benutten. In de vierde periode begon de vermoeidheid echt toe te slaan bij de heren van Z&PC hatto heim. De pasing was minder en er zaten schoten bij waarbij men de bal hoog uit de tribune moest halen. Door de vermoeidheid was men achterin telkens een stap te laat en leidde tot een aantal man minder situaties waardoor de thuisspelende ploeg de eindscore van 5-2 op het bord zette. Als de heren uit Hattem compleet waren lagen er zeker kansen, maar er moet wel getraind worden op passen en afwerken op het doel.

De volgend wedstrijd is voor de heren zaterdag aanstaande om 18:00 uur tegen De Houtrib in zwembad De Marke.