Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Jeugdleden Z&PC Hatto-Heim krijgen vrijkaartjes van Zwembad De Marke om te komen zwemmen. – Z&PC Hatto Heim

«

»

jul 10

Jeugdleden Z&PC Hatto-Heim krijgen vrijkaartjes van Zwembad De Marke om te komen zwemmen.

Afgelopen seizoen hebben Z&PC Hatto-Heim en Zwembad de Marke samengewerkt in de organisatie van verschillende activiteiten. Als blijk van waardering vanuit Zwembad de Marke hebben alle jeugdleden van de woensdag- (en donderdag)middag tijdens de laatste training van dit seizoen een 1 + 1 kaartje gekregen van Zwembad de Marke. Een 1 + 1 kaartje houdt in dat je een kaartje gratis krijgt als je met een vriendje/ vriendinnetje komt zwemmen. De vereniging is erg dankbaar voor dit gebaar vanuit het Zwembad en delen de trots dat wij samen verschillende activiteiten kunnen organiseren. Door samen onze krachten te bundelen kunnen we algemene zwemsport promoten in Hattem en omgeving. Daarbij hopen wij ook volgend seizoen deze samenwerking voort te kunnen zetten.