Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Gezocht (Aankomend) Secretaris – Z&PC Hatto Heim

«

»

jun 18

Gezocht (Aankomend) Secretaris

Tijdens de Algemene Ledenvergadering in Maart van dit jaar is Gerlinda Kwakkel afgetreden als bestuurslid en secretaris. Z&PC Hatto-Heim is daarom op zoek naar een

(Aankomend) secretaris (m/v)

Wat doet de secretaris?
De secretaris maakt deel uit van het (dagelijks) bestuur van Z&PC Hatto-Heim. Naast de algemene bestuurswerkzaamheden bereidt hij of zij de bestuursvergaderingen voor, maakt de notulen op, houdt de voortgang van de actiepunten in de gaten en verzorgt de inkomende en uitgaande post.

Wat heeft het bestuur de secretaris te bieden?
Het bestuur van Z&PC Hatto-Heim is een gedreven, ambitieuze groep mensen die richting geeft aan Z&PC Hatto-Heim. Samen met alle vrijwilligers, leden, ouders van leden en andere betrokkenen zetten we ons in om van Z&PC Hatto-Heim een vereniging van en voor de leden te maken. Als secretaris heb je de unieke mogelijkheid om mee te denken en mee te beslissen over de toekomst van SKF. Daarnaast kun je je bestuurlijke competenties verder ontwikkelen.

Wat verwacht het bestuur van de secretaris?

•Betrokkenheid bij Z&PC Hatto-Heim;
•Nauwkeurigheid;
•(Op termijn) kunnen meepraten over de toekomst van Z&PC Hatto-Heim;
•Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Mocht je nog niet veel ervaring hebben, dan kun je starten als aankomend secretaris en wordt je door het bestuur tot secretaris opgeleid.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in de functie van (aankomend) secretaris? Ken je iemand die goed in het profiel past? Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Richard Ripke (richard@hattoheim.nl) of één van de andere bestuursleden.