Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Nationaal Kamp Hattem doet Z&PC Hatto-Heim aan – Z&PC Hatto Heim

«

»

jun 12

Nationaal Kamp Hattem doet Z&PC Hatto-Heim aan

Hattem – Van maandag 16 tot vrijdag 20 juni is het weer zover. Dan komen 250 kinderen uit groep 7 en 8 van verschillende basisscholen uit heel Nederland naar Hattem voor een nieuw kinderavontuur tijdens het 57e Nationaal Kamp Hattem. In deze week zullen ze o.a. bij onze vereniging – Z&PC Hatto-Heim – een waterpolo-clinic volgen.

Alle kinderen gaan aan de slag om het Mysterie van Hattemson City op te lossen. John Delver en Sandy Glitter nemen het – in spannende belevenissen – op tegen Commisioner Goldsoul en Martin Mountie. Ene Profi Soapy speelt met zijn bijzondere Masjien een dubieuze rol in het Canadese Hattemson City…

Maandagmiddag zal het spektakel losbarsten, de jonge deelnemers zullen op jacht gaan naar de gewilde prijzen. O.a. op het programma staan op dinsdag een Lussentocht, woensdag Marktdag en donderdag een sportdag. Voor meer informatie over het Nationaal Kamp bezoek de site www.nationaalkamp.nl