Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 1 verliezen laatste wedstrijd – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 19

Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 1 verliezen laatste wedstrijd

Afgelopen zaterdag speelden de waterpoloheren van Z&PC Hatto-Heim hun laatste wedstrijd van het seizoen. In Emmeloord werd er gespeeld tegen Zignea 1. De heren van Zignea liepen gestaag uit naar een voorsprong die niet meer in te halen was voor Hatto-Heim. Aan beide zijden werden veel persoonlijke fouten gemaakt wat veel manmeer situaties opleverde. Helaas kon Hatto-Heim dit vaak niet verzilveren met een doelpunt en verloor de wedstrijd met 11-3. Door dit verlies is er in 22 wedstrijden 22 punten behaald en hiermee eindigen de heren op een 8ste plaats.

Voor Z&PC Hatto-Heim stond er weinig meer op het spel. Door de overwinning van vorige week was het duidelijk dat Hatto-Heim niet meer in de gevaren zone zou komen. Zignea dat twee plekken lager stond bij aanvang van de wedstrijd stond dat nog wel dus waren erg gebrand om de wedstrijd te winnen. Hatto-Heim begon goed en kreeg in de openingsfase een strafworp, deze werd helaas gemist. Ook aan de andere kant volgende even later een strafworp deze werd door Zignea wel benut, 1-0. In de tweede periode kwam Zignea op een 2-0 voorsprong maar Winfred van Eeken wist dit snel terug te brengen tot 2-1. Nadat Zignea de voorsprong uitbouwde naar drie doelpunten volgde een doelpunt van Peter van Grootheest, 4-2.In de derde periode volgde de ene naar de andere uitsluiting. Helaas was het Zignea wat de kansen afmaakte en lukte het Hatto-Heim niet om van deze manmeer situaties gebruik te maken. Aan het einde van de derde periode deed Peter van Grootheest nog  iets terug voor Hatto-Heim maar was de achterstand al flink opgelopen, 8-3. De vierde periode leek op een kopie van de derde, aan beide kanten werden spelers voor 20 seconden naar de kant gestuurd. Maar opnieuw was het alleen Zignea wat deze kansen afmaakte. De eindstand werd bepaald op 11-3 in het voordeel van Zignea.

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Peter van Grootheest (2x) en Winfred van Eeken (1x)