Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolodames Z&PC Hatto-Heim verliezen laatste wedstrijd – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 19

Waterpolodames Z&PC Hatto-Heim verliezen laatste wedstrijd

Zaterdag 19 april hebben de dames van Hatto-Heim de laatste wedstrijd gespeeld in Zwembad Calluna in Ermelo. Dit was voor beide teams de laatste wedstrijd van het seizoen en de beide teams gingen er dan ook
vol in. Het was een spannende wedstrijd met uiteindelijk een 7-6 overwinning voor ZEW 1. Door deze nederlaag zijn de dames van Hatto-Heim in hun eerste seizoen als laatste geƫindigd maar werd er wel drie keer gewonnen.

De beide teams begonnen sterk aan de wedstrijd. Het was meteen al duidelijk dat dit een spannende wedstrijd zou worden. Het eerste doelpunt was voor de tegenstanders, maar dit maakten Susanne Leurink-Weeda en Aline Bredewoud snel goed met twee mooie doelpunten. Helaas vielen er ook nog doelpunten voor de tegenpartij en na 1 periode was het 4-2. De tweede periode domineerde het Hattemse team duidelijk. Aline Bredewoud, Monica Bosman en Susanne Leurink-Weeda scoorden alledrie en de tegenstander scoorde ook nog 1 keer. Op de helft van de wedstrijd stond 5-5 op het scorebord.

In de derde periode werd er niet gescoord door de Hattemse dames, helaas wel door ZEW 1. 6-5 was de stand waarmee de laatste periode begon. Aline Bredewoud wist hier al heel snel een gelijke stand van te maken en aan het einde van de wedstrijd leek dit dan ook de eindstand te worden. Helaas scoorden de dames uit Ermelo nog in de laatste seconden, waardoor de eindstand 7-6 werd. Toch kunnen de waterpolodames met een opgeheven hoofd terugkijken naar hun eerste seizoen en met veel plezier toeleven naar het tweede seizoen.

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Aline Bredewoud (3x), Susanne Leurink-Weeda (2x) en Monica Bosman (1x)