Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolodames verliezen in Raalte – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 12

Waterpolodames verliezen in Raalte

Zaterdag 12 april hebben de dames van Z&PC Hatto-Heim een zware wedstrijd gespeeld tegen WPSG WZC-de IJssel uit Raalte. In zwembad de Tijenraan in Raalte wisten de dames geen punten te pakken. De eindstand was 10-3 voor de dames uit Raalte.

In de eerste twee periodes werd al duidelijk dat de Hattemse dames een zware wedstrijd zouden hebben. Na een periode stond er al 2-0 op het scorebord en na twee periodes waren de tegenstanders al uitgelopen maar een 6-0 voorsprong. Gelukkig begon de derde periode met een doelpunt voor Hatto-Heim door Eva Wijnen. Hierdoor kregen de dames meer vertrouwen en al snel scoorde ook Susanne Leurink-Weeda. Ook de tegenstander scoorde twee keer, waardoor de stand na de derde periode 8-2 was. De laatste periode werd er aan beiden kanten nog hard geknokt voor doelpunten en Aline Bredewoud wist het derde punt voor Hatto-Heim te maken. Dit mocht helaas niet meer baten, want de dames uit Raalte wonnen uiteindelijk met 10-3.

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Eva Wijnen, Susanne Leurink-Weeda en Aline  Bredewoud (allen 1x)