Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Jeugd Z&PC Hatto-Heim presteert verrassend goed – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 05

Jeugd Z&PC Hatto-Heim presteert verrassend goed

De jeugd van Z&PC Hatto-Heim speelde afgelopen zaterdag hun eerst minipolo toernooi. Samen met Swol 1894 uit Zwolle en Het Ravijn uit Nijverdal, die wegensomstandigheden zich af heeft gemeld, met elkaar de strijd aangingen. Na een jaar lang getraind te hebben, was het voor de jeugd van Z&PC Hatto-Heim tijd om te kijken hoe ze het ervan af zouden brengen op wedstrijd niveau. Het toernooi is voor kinderen onder de 11 jaar en ze speelden 2 keer 6 minuten met 5 tegen 5. Het niveau van het spel van de jeugd was verrassend goed en er werd goed samengespeeld. De beide teams waren aan elkaar gewaagd en wisten elk een wedstrijd naar zich toe te trekken.

Mini waterpolotoernooi

Na het sportieve gedeelte was het tijd voor een welverdiend patatje met een kroket of frikandel, speciaal gebakken door onze verenigingskoks Richard en Winfred en waarvoor onze dank. Ondanks dat er maar twee verenigingen waren was het een geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar. Ook heeft de jeugd van Z&PC Hatto-Heim bewezen klaar te zijn om volgend seizoen competitie te gaan spelen. Iets wat voor de vereniging alweer een aantal jaren geleden is en het resultaat is van een goed jeugdbeleid van de club.