Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 1 pakken winst tegen Triton Putten – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 05

Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 1 pakken winst tegen Triton Putten

Zaterdag 5 april speelden de heren van Z&PC Hatto-Heim 1 in hun één na laatste wedstrijd van het seizoen tegen Triton Putten 1. In een spannende en vermakelijke wedstrijd wisten de heren drie hele belangrijke punten te pakken. Door de 8-6 overwinning  is Hatto-Heim 1 nu veilig voor degradatie.

De mannen van Hatto-Heim wisten van tevoren al dat er veel op het spel stond. Om zeker te zijn van behoud in de huidige competitie moesten er in deze voorlaatste wedstrijd nog beslist punten gepakt worden.  Rutger-Jan Rienmeijer en Kevin Mulder scoorden beiden in de openingsfase van de wedstrijd en brachten de thuisploeg naar een 2-1 voorsprong. In de tweede periode hielden de heren het goede spel vast en werd er nog twee keer gescoord. Hierdoor stond het halverwege de wedstrijd 4-2 in het voordeel van de thuisploeg.

Voor Hatto-Heim was het zaak het goede spel in de derde periode vast te houden. Na de 4-3 van Triton dreigden de bezoekers bijna terug te komen, maar met twee snelle doelpunten gooide de thuisploeg roet in het eten. Er werd voor elke bal geknokt, maar in de gehele wedstrijd vielen er maar twee persoonlijke fouten, beiden aan de kant van Hatto-Heim. De thuisploeg kreeg dus geen enkele manmeer situatie, hetgeen waar in de training juist zoveel op geoefend wordt. In de vierde periode wist doelman Arjan van der Worp met knappe reflexen meerdere 1-op-1 duels te winnen. Beide ploegen wisten in de laatste minuten nog één keer te scoren, waardoor de eindstand op 8-6 bepaald werd. Op zaterdag 19 april spelen de heren van Z&PC Hatto-Heim 1 hun laatste wedstrijd van het seizoen. Om 20:45 wordt er in Emmeloord tegen Zignea 1 gespeeld.

Doelpuntenmakers: Kevin Mulder en Rutger-Jan Rienmeijer (beiden 2x), Harry uyt de Boogaardt, Peter van Grootheest, Jan Willem Kroeze en Thom Badings (allen 1x)