Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Sportief weekend voor dames Z&PC Hatto-Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 30

Sportief weekend voor dames Z&PC Hatto-Heim

Hattem – Afgelopen weekend zijn de Hattemse waterpolodames erg sportief bezig geweest met een mooie wedstrijd en bootcamp door Harold Bosman van Basic Skills. Een mooi sportief weekend met een goede overwinning in zwembad de Marke.

Zaterdag 29 maart speelden de dames thuis tegen ZEW 1 uit Ermelo. De beide teams waren aan elkaar gewaagd en na een mooi doelpunt van Jorin Rouwenhorst stond de thuisploeg al snel met 1-0 voor. Helaas scoorde ook ZEW, waardoor het 1-1 werd. Het tweede partje bleef spannend en eindigde, na een doelpunt van Annemieke Samsom en een doelpunt van de tegenpartij, met 2-2 op het scorebord. In het derde partje werd duidelijk dat Hatto-Heim beter speelde. Door 2 doelpunten van Monica Bosman en een doelpunt van Susanne Leurink-Weeda kwamen de dames op een 5-3 voorsprong. In het laatste partje liep de thuisploeg door Eva Wijnen en Susanne Leurink-Weeda nog verder uit en stond na het eindsignaal 7-3 op het scorebord.

Na deze overwinning was het nog niet afgelopen, want zondag 30 maart hadden de dames bootcamp in de Leemcule. Dit bootcamp werd gedaan door Harold Bosman van Basic Skills. De dames kregen een teambuildings bootcamp en moesten eerst verschillende fysieke opdrachten met elkaar uitvoeren. Na het fysieke gedeelte kwam het mentale gedeelte. In groepjes werden verschillende denkopdrachten uitgevoerd waar ook teamwork voor nodig was. Het was een gezellige en leerzame dag en een mooi sportief weekend.

Bootcamp dames Z&PC Hatto-Heim

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Monica Bosman, Susanne Leurink-Weeda (beiden 2x), Jorin Rouwenhorst, Annemieke Samsom, Eva Wijnen (allen 1x)