Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Verlies voor waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 1 – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 22

Verlies voor waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 1

De heren van Hatto-Heim 1 speelden het afgelopen weekend  tegen hekkensluiter DOS. In een niet al te beste wedstrijd werd er met 4-5 van de bezoekers uit Varsseveld verloren. Om uit degradatiegevaar te blijven was het voor Hatto-Heim zaak om punten te pakken, maar in plaats daarvan werd er juist verloren. Door dit verlies zal het voor de heren nog spannend worden of behoud in de huidige competitie haalbaar zal zijn.

Hatto-Heim begon in verdedigend opzicht goed aan de wedstrijd. Met een goede zone-verdediging wisten de heren DOS van scoren af te houden, maar door slordig aanvallend spel werd er zelf ook niet gescoord. Ook in de tweede periode zat het de thuisploeg niet mee. Er werden veel foute passes gegeven, en wanneer er eens geschoten werd was dit meestal op de paal of in de handen van de keeper. Halverwege hadden de heren van Hatto-Heim nog geen één keer gescoord en stond de ploeg met 0-3 achter.

De thuisploeg deed er alles aan om tot scoren te komen, maar ook in de derde periode ging het niet veel beter. DOS ging door waar het in de eerste helft van de wedstrijd mee bezig was en wist in de derde periode uit te lopen naar een 0-5 voorsprong. Logischerwijs was bij de heren van Hatto-Heim de moed in de schoenen gezonken en niemand geloofde nog in een resultaat. Maar in de laatste periode wist de ploeg toch nog tot scoren te komen. Met nog 3 minuten te gaan zette Kevin Mulder de 1-5 op het scorebord. In een furieuze laatste periode zetten de heren alles op alles om tot een gelijkspel te komen. Met doelpunten van onder meer Peter van Grootheest kwam Hatto-Heim nog tot 4-5. Maar met nog slechts zes seconden te spelen was er voor de thuisploeg helaas te weinig tijd om alsnog tot een gelijkspel te komen.

Op 5 april spelen de heren van Hatto-Heim 1 hun volgende wedstrijd. Om 18:00 wordt er in zwembad De Marke tegen het drie plaatsen hoger geklasseerde Triton Putten gespeeld.