Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Gelijkspel heren 2 Z&PC Hatto-Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 22

Gelijkspel heren 2 Z&PC Hatto-Heim

Het tweede heren waterpoloteam van Z&PC Hatto-Heim hebben afgelopen zaterdag gelijk gespeeld tegen ZZZ 2 in Dronten. Thuis was er dit seizoen makkelijk gewonnen van deze tegenstander maar in Dronten miste Hatto-Heim een echte afmaker. Hierdoor liep de wedstrijd gelijk op en eindigde in 7-7.

Hatto-Heim begon goed met veel beweging voorin waardoor ZZZ in de problemen kwam en aan de noodrem trok, dit betekende een strafworp. Deze strafworp werd zonder problemen in het doel gewerkt door Herman Roelofs. Hatto-Heim probeerde na deze snelle treffer door te gaan maar kreeg de bal niet het net in. Aan het einde van de eerste periode wist ZZZ weer op gelijke hoogte te komen door de scoren uit een manmeer situatie. In de tweede periode was het ZZZ dat opnieuw uit een manmeer situatie wist te scoren. De mannen van Hatto-Heim trokken dit snel recht door doelpunten van Herman Roelofs en Christiaan Fowler, 2-3. De periode sloot echter hetzelfde af als de eerste en ZZZ maakte dus gelijk via een manmeer, 3-3.

In de derde periode liet Hatto-Heim zien meer snelheid te hebben dan ZZZ en Patrick Witteveen schoot via een mooie counter raak. Maar ook nu kwam ZZZ weer op gelijke hoogte. Hatto-Heim leek het iets betere spel op dit moment te hebben maar kreeg de bal niet het doel in. Zo werden enkele schoten gemist en een strafworp op de lat gegooid. Aan het einde van de derde periode was het toch Hatto-Heim dat  via Christiaan Fowler op voorsprong kwam, 4-5. In de vierde periode kwam ZZZ opnieuw gelijk. Hatto-Heim kon weer snel uitlopen via een doelpunt van Herman Roelofs. ZZZ bleef ook na opnieuw één doelpunt achter te staan aandringen. Door twee strafworpen halverwege de laatste periode wist ZZZ de achterstand om te buigen naar een voorsprong, 7-6. In de laatste minuut ging Hatto-Heim vol voor het punt want het was duidelijk dat er niet meer te halen was. En met nog twintig seconden te spelen mocht opnieuw Herman Roelofs aan leggen voor een strafworp en schoot deze opnieuw zonder problemen binnen, 7-7. ZZZ probeerde de laatste twintig seconden nog aan te vallen maar de keeper van Hatto-Heim, Jasper Blok wist te voorkomen dat er een winnaar kwam.

Doelpunten Z&PC Hatto-Heim: Herman Roelofs (4x), Christiaan Fowler (2x), Patrick Witteveen (1x)