Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Dames Z&PC Hatto-Heim pakken drie punten in Zwembad de Marke – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 15

Dames Z&PC Hatto-Heim pakken drie punten in Zwembad de Marke

Hattem – Afgelopen zaterdag hebben de waterpolodames van Z&PC Hatto-Heim voor de tweede keer een overwinning binnen gehaald. De wedstrijd werd gespeeld tegen de dames van ZVV 1 uit Vaassen. De wedstrijd in het Hattemse bad was erg spannend en de beide teams waren aan elkaar gewaagd. Toch waren de Hattemse dames beter en wisten ze uiteindelijk te winnen met 4-3.

De eerste periode begonnen de dames goed, helaas was het eerste doelpunt voor de tegenstanders. Gelukkig wist Aline Bredewoud dit al snel goed te maken met een mooie bal in het net, waardoor het na 1 periode 1-1 stond. Ook de tweede periode was het spannend, aan beide kanten viel 1 doelpunt waardoor de eindstand na twee periodes 2-2 was.

In de derde periode begonnen de Hattemse dames goed. Eva Wijnen zorgde voor een 3-2 voorsprong en door goed spel van de thuisdames wisten zij deze voorsprong lang te behouden. In de vierde periode wist Aline Bredewoud nog een doelpunt te scoren waardoor Hattem op een goede voorsprong kwam. Helaas ging er ook voor ZVV nog een bal in het net, maar dat mocht niet baten. Uiteindelijk een mooie overwinning voor Dames 1 van Z&PC Hatto-Heim met 4-3 op het scorebord.

Doelpuntenmakers: Aline Bredewoud (3x), Eva Wijnen (1x)