Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z&PC Hatto-Heim 1 pakt winst na sensationele wedstrijd – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 15

Z&PC Hatto-Heim 1 pakt winst na sensationele wedstrijd

Het eerste heren waterpoloteam van Z&PCHatto-Heim speelde afgelopen zaterdag in Twello tegen het slechts twee punten lager geklasseerde Proteus. Kanttekening hierbij was wel dat Proteus een wedstrijd minder had gespeeld dan Hatto-Heim. De Hattemers wisten hun uitstekende vorm van de vorige wedstrijden te behouden en sleepten in een spannende partij de drie punten in de wacht.

Na de winst op EZ&PC vorig weekend wilden de heren van Hatto-Heim ook vandaag resultaat behalen. Het spel in de openingsfase verliep echter traag en de mannen konden maar moeilijk in de wedstrijd komen. Beide ploegen scoorden in de eerste periode slechts één keer. De daaropvolgende periode nam Proteus zelfs het voortouw. De thuisploeg liep in drie minuten uit naar een 3-1 voorsprong. Vlak voor tijd scoorde Dennis Geijsen nog wel de aansluitingstreffer, waardoor de teams met een stand van 3-2 van helft wisselden.

Om niet in degradatiegevaar te komen was het voor Hatto-Heim cruciaal om vandaag de winst te pakken. Toch was het wederom Proteus dat als eerste scoorde. Voor de bezoekers werd het steeds moeilijker om alsnog resultaat te boeken, zeker nadat een zuiver doelpunt van Jan Willem Kroeze werd afgekeurd door één van de scheidsrechters. Maar toen Rutger-Jan Rienmeijer met een knappe intikbal de gelijkmaker wist te scoren kwam de drang om te winnen toch weer omhoog. Met prachtige aanvallen wisten de Hattemers zich terug te vechten tot 7-7. Keeper Arjan van der Worp hield zijn team met geweldige reddingen in de race. Het was uiteindelijk Peter van Grootheest die het winnende doelpunt voor Hatto-Heim scoorde en daarmee de eindstand op 7-8 bepaalde.

Na een zinderende wedstrijd sleepte Hatto-Heim alsnog de punten in de wacht. Voor de heren is het zaak om deze uitstekende vorm te behouden in de aanloop naar de wedstrijd van volgend weekend. Op zaterdag 22 maart om 18:00 uur speelt Hatto-Heim 1 namelijk thuis tegen hekkensluiter DOS 1. Om verder op de ranglijst te stijgen is het voor de heren erg van belang om ook deze wedstrijd te winnen.

Doelpuntenmakers: Peter van Grootheest, Dennis Geijsen, Rutger-Jan Rienmeijer (allen 2x), Jan Willem Kroeze en Thom Badings (beiden 1x).