Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Hatto-Heim 1 wint eindelijk na lange reeks verloren wedstrijden – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 08

Hatto-Heim 1 wint eindelijk na lange reeks verloren wedstrijden

Hattem – Dit weekend speelden de heren van Z&PC Hatto-Heim 1 tegen EZ&PC uit Elst. Na een reeks wedstrijden tegen zware tegenstanders was dit de kans om weer een keer punten te pakken. De afgelopen zes wedstrijden verloren de heren uit Hattem, waardoor ze weg waren  gezakt naar de één-na-laatste positie op de ranglijst. Door met 7-4 van EZ&PC te winnen wisten de heren dit weekend eindelijk weer eens 3 punten te pakken. Hatto-Heim 1 stijgt hierdoor direct twee posities op de ranglijst.

De heren van Hatto-Heim 1 begonnen furieus aan de wedstrijd. Door doelpunten van Peter van Grootheest, Dennis Geijsen en Kevin Mulder kwam te thuisploeg op een 4-1 voorsprong. In de tweede periode viel het spel echter bij beide teams volledig stil. Er viel geen enkel doelpunt en er werden door beide teams geen zware overtredingen gemaakt. Hierdoor gaf het scorebord halverwege een stand van 4-1 voor de thuisploeg aan.

In de derde periode wist EZ&PC alsnog aan te zetten. Met doelpunten van afstand wisten de bezoekers terug te komen tot 4-4. Toch was het Hatto-Heim dat bleek te beschikken over het beste uithoudingsvermogen. In de laatste periode werd de overwinning definitief veilig gesteld. De thuisploeg scoorde drie keer snel achter elkaar, waardoor de eindstand op 7-4 werd bepaald.

Doelpuntenmakers: Kevin Mulder, Peter van Grootheest, Dennis Geijsen (allen 2x), Jan-Willem Kroeze (1x).