Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Dames Z&PC Hatto-Heim verliezen in Genemuiden – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 01

Dames Z&PC Hatto-Heim verliezen in Genemuiden

Afgelopen zaterdag hebben de dames van Z&PC Hatto-Heim opnieuw geen punten weten te pakken tegen DEK 1 uit Genemuiden. In zwembad de Bestevaer in Genemuiden konden de dames niet opboksen tegen de tegenstander. De dames uit Genemuiden wonnen uiteindelijk met 11-1.

 

De eerste twee perioden waren zwaar voor de Hattemse dames. De tegenstander kwam steeds door en was duidelijk beter dan Z&PC Hatto-Heim. Na 3 periodes stonden de dames van DEK al met 10-0 voor. De laatste periode knokten de Hattemse dames nog goed door en 4 minuten voor het einde wist Susanne Leurink-Weeda nog te scoren. Helaas bleef het bij 1 doelpunt en was de uiteindelijke uitslag 11-1 voor de dames uit Genemuiden.