Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 2 winnen streekderby – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 22

Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 2 winnen streekderby

Het tweede team van Z&PC  Hatto-Heim pakte afgelopen zaterdag tegen het tweede team van Octopus uit Wapenveld drie punten. Hatto-Heim kwam nauwelijks in de problemen en won vrij eenvoudig met 15-3. Door deze zege stijgt Hatto-Heim 2 naar de tweede plaats in de competitie.

In de eerste periode kwam Octopus nog wel op voorsprong maar was het vervolgens Hatto-Heim die de doelpunten maakte. Peter Luchtenberg maakte gelijk en uit andere snelle tegenaanvallen was Mark Kroon tweemaal het eindstation.  In de tweede periode scoorde Octopus de aansluitingstreffer. Na de 3-2 was het verzet van Octopus gebroken en kon Hatto-Heim makkelijk uitlopen richting 7-2.

In de derde periode zette Hatto-Heim de lijn uit de tweede periode door. Octopus kwam niet verder dan doelpogingen van grote afstand en in de tegenaanval konden de bezoekers de gaten niet meer dichtzwemmen. Hatto-Heim vergrote de voorsprong naar 11-2. In de laatste periode nam Mark Kroon en Peter Luchtenberg beide twee doelpunten voor zijn rekening. Octopus had het laatste woord door de 15-3 binnen te schieten.

Periodestanden: 3-1, 5-1, 4-0, 5-1.
Doelpuntenmakers: Peter Luchtenberg 7x, Mark Kroon 6x en Erik van Emst 2x.