Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Geen punten voor de waterpoloheren van Z&PC Hatto-Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 22

Geen punten voor de waterpoloheren van Z&PC Hatto-Heim

Zaterdag 22 februari speelden de heren van Z&PC Hatto-Heim 1 tegen De Rijn 2. De tegenstanders uit Wageningen stonden nummer 4 op de ranglijst, dus het beloofde een zware pot te worden voor de thuisploeg. In zwembad De Marke in Hattem werd er om 18.45 gespeeld om de punten. De wedstrijd resulteerde uiteindelijk in een 5-9 verlies voor Hatto-Heim.

Hatto-Heim 1 begon sterk aan de wedstrijd. Al na 30 seconden wist Dennis Geijsen via een knap uitgespeelde man-meer-situatie de score te openen voor de thuisploeg. De tegenstanders wisten zich de minuten daarna echter terug te knokken naar 1-3. Vlak voor het eind van de eerste periode kon Winfred van Eeken hier nog 2-3 van maken. In de tweede periode viel het spel bij beide ploegen enigszins stil. Allebei de teams kregen één u20 en wisten daarmee één keer te scoren. De stand halverwege de wedstrijd luidde daardoor 3-4.

De mannen van Hatto-Heim wisten wat hen te doen stond: niet verslappen en de kansen blijven afmaken. Helaas werd dit tweede voornemen niet zorgvuldig nageleefd. De thuisploeg miste veel kansen en verloor vaak de bal. De bezoekers maakten hier dankbaar gebruik van en liepen in de derde periode uit naar 3-7. De wedstrijd leek daarmee wel beslist te zijn, maar de heren van Hatto-Heim zetten in de laatste periode nog een keer aan. Dankzij doelpunten van Rutger-Jan Rienmeijer en Jan Willem Kroeze werd de eindstand bepaald op 5-9.

Doelpuntenmakers: Dennis Geijsen, Winfred van Eeken, Rutger-Jan Rienmeijer en Jan Willem Kroeze (allen 1x)