Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Dames 1 speelt goed tegen koploper – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 22

Dames 1 speelt goed tegen koploper

Hattem – Zaterdag 22 februari hadden de dames van Z&PC Hatto-Heim een pittige wedstrijd tegen de koploper DWK 2 in Zwembad de Marke in Hattem. Hoewel DWK halverwege al een 6-1 voorsprong had, bleven de dames goed spelen en werd de uiteindelijke uitslag 11-5 in het voordeel van DWK.

Z&PC Hatto-Heim speelde goed, maar toch kwam DWK al snel op een 3-0 voorsprong. In de tweede periode werd de voorsprong van de koplopers groter. Toch wist Eva Wijnen in de laatste seconde van de tweede periode nog een doelpunt te maken en zo was de uitslag halverwege 6-1 voor de dames van DWK.

In de tweede helft van de wedstrijd werd duidelijk dat de Hattemse dames het nog niet opgegeven hadden. Aline Bredewoud, Eva Wijnen en Maria van Eikenhorst wisten in de derde periode alle drie een bal in het net van de tegenstander te gooien, waardoor de stand na de derde periode  8-4 in het voordeel van DWK was. DWK zag in de laatste periode nog de kans om 3 keer te scoren, maar Aline Bredewoud deed dit nog een keer voor Hatto-Heim. Na een pittige, maar goede wedstrijd wonnen de dames van DWK uiteindelijk met 11-5.

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Eva Wijnen (2x), Aline Bredewoud (2x) en Maria van Eikenhorst (1x)