Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 2 winnen in Steenwijk – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 15

Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 2 winnen in Steenwijk

Het tweede waterpoloteam van Z&PC Hatto-Heim won afgelopen zaterdag van het tweede team van Steenwijk 1934. Na een slechte eerste periode tegen de hekkensluiter, liep Z&PC Hatto-Heim in de overige periodes makkelijk uit naar 3-15.

In Steenwijk maakte de Hattemse formatie het zich in de eerste periode onnodig moeilijk. Twee uitsluitingen en slecht spel zorgden voor een plotselinge 2-0 voorsprong voor de thuisploeg. Hatto-Heim werd hierna wakker en trok de stand nog in de eerste periode gelijk. Tijdens de tweede periode  kwam Hatto-Heim beter in haar spel.  In aanvallend opzicht werden er meer kansen benut en verdedigend lag het dicht. Christiaan Fowler bracht Hatto-Heim al na tien seconden op voorsprong door een  man-meer situatie af te ronden.  Mark Kroon en Peter Luchtenberg tilden de score halverwege naar 2-6.

In de derde periode was het spelbeeld onveranderd. Hatto-Heim liet het initiatief aan de thuisploeg en loerde op de counter. Het snelle omschakelwerk van Hatto-Heim had deze periode veel rendement. Maarliefst zevenmaal werd er doel getroffen door de uitploeg. Bij de stand van 2-13 liet Hatto-Heim de teugels vieren. Er werd vrijer gespeeld en de scherpte van de derde periode was eraf. Een benutte man-meer van de thuisploeg en twee doelpunten van Hattemse zijde zorgden voor een eindstand van 3-15.

Periodestanden: 2-2, 0-4, 0-7, 1-2.
Doelpuntenmakers: Peter Luchtenberg 9x, Mark Kroon 4x, Patrick Witteveen 1x, Christiaan Fowler 1x.