Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren verliezen in Harderwijk – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 15

Waterpoloheren verliezen in Harderwijk

Dit weekend speelden de heren van Z&PC Hatto-Heim 1 tegen het tweede team van de Woelwaters uit Harderwijk. Voor de Hattemers een oude bekende, want de Woelwaters promoveerden vorig jaar samen met Hatto-Heim van de derde naar de tweede klasse. Na het ruime verlies vorig weekend hadden de mannen van Hatto-Heim wel wat goed te maken. Helaas bleken de Woelwaters te sterk voor Hatto-Heim. In sportcentrum de Sypel verloren de heren met 11-6.

Al na 20 seconden spelen bracht Dennis Geijsen het eerste punt voor Hatto-Heim op het scorebord. Met compact verdedigen wilden de heren van Hatto-Heim voorkomen dat de midvoor van de thuisploeg tot schieten kwam. In de beginfase van de wedstrijd lukte dit heel aardig. Helaas liep de thuisploeg in de tweede periode flink uit naar 7-3. Met dynamisch spel wisten de Woelwaters de zoneverdediging van Hatto-Heim meerdere malen te omzeilen.

In de tweede helft van de wedstrijd konden de heren van Hatto-Heim zowel aanvallend en verdedigend meer inbrengen. Rutger-Jan Rienmeijer scoorde met een knap afstandschot voor de gasten. In de tweede helft vielen er veel persoonlijke uitsluitingen. De thuisploeg incasseerde er zeven, Hatto-Heim kreeg er vier. Helaas wisten de heren maar twee van deze buitenkansjes te benutten. In de slotfase wisten Harry Uyt de Boogaardt en Jan Willem Kroeze nog te scoren voor Hatto-Heim. De eindstand kwam hiermee op 11-6. Zaterdag 22 februari spelen de heren van Hatto-Heim 1 hun volgende wedstrijd tegen de Rijn 2. In zwembad De Marke te Hattem wordt er om 18:45 gestreden om de punten. De uitwedstrijd resulteerde in een 6-6 gelijkspel, dus het belooft een spannend spektakel te worden.

 

Doelpuntenmakers: Jan Willem Kroeze (2x), Dennis Geijsen, Rutger-Jan Rienmeijer, Peter van Grootheest en Harry Uyt de Boogaardt (allen 1x)